Inloggen | Registreren

Noviteitenfolder

10-11-2022

Van glaswerk en serviesgoed tot couverts en Keukenartikelen voor zelfs de meest kritische chef. We hebben standaard al ruim 2.500 verschillende tafel-, keuken- en buffet artikelen op voorraad, maar daar laten we ons niet door beperken. We kennen de markt en weten de weg om uw wensen in te vullen met stijlvolle en praktische artikelen.

Het is ons geloof dat juist de directe omgeving van het eten & drinken de ingrediënten zijn waarmee je het verschil kan maken van een lekkere maaltijd naar een geweldige ervaring.

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar goed luisteren is een kunst. Waar heeft u behoefte aan en wat zijn uw uitdagingen? Bij Schoondergang Van Zwanenburg denken we graag mee in nieuwe en innovatieve concepten. De hoofdzaken van de bijzaken onderscheiden, daar zijn wij goed in. Uw wensen staan centraal. We vertalen ze naar creatieve ideeën en uiteindelijk naar praktische oplossingen.

Schoondergang Van Zwanenburg is meer dan een groothandel. Al ruim 175 jaar zijn wij de specialistische Non-Food leverancier. We gaan voor partnership en vakmanschap. Ervaring leert dat we de kennis en expertise hebben om een uitgebalanceerd assortiment voor de gedekte tafel en de professionele keuken in de juiste prijs kwaliteit verhouding voor u tot in detail samen te stellen. Schoondergang Van Zwanenburg een familiebedrijf 175 jaar jong: een dedicated partner die de juiste prioriteiten stelt, in oplossingen denkt en daarbij de klant altijd centraal stelt.

© 2024 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123