Inloggen | Registreren

Horecava 2023

31-05-2023

Schoondergang van Zwanenburg samen met Bunzl

De Horecava, het jaarlijkse hoogtepunt voor professionals in de horeca-industrie, heeft al meer dan 65 jaar een reputatie opgebouwd als dé beurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen samenkomen. De meest recente editie van dit spraakmakende evenement vond plaats op 9, 10, 11 en 12 januari 2023 in het bruisende RAI Amsterdam, en kan met recht een groot succes genoemd worden.

Met trots en enthousiasme presenteerden wij, in nauwe samenwerking met onze gewaardeerde partner Bunzl Foodservice, een indrukwekkende selectie van de meest innovatieve en trendy producten op het gebied van non-food. Onze stand in Hal 1, op een prominente locatie bij nummer 218, was een ware oase van inspiratie en culinaire ontdekkingen.

Gedurende de beursdagen hadden bezoekers de gelegenheid om zich volledig onder te dompelen in een wereld van smaak, creativiteit en gastvrijheid. Terwijl ze genoten van verrukkelijke hapjes en verfrissende drankjes, werden ze geïnspireerd door de unieke presentaties en interactieve demonstraties die onze stand tot leven brachten. Onze gepassioneerde experts stonden klaar om te delen inzichten en advies te geven, terwijl ze de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horecabranche belichtten.

Wij willen graag al onze gewaardeerde bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid tijdens de Horecava. Uw enthousiasme en interesse hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement en hebben ons geïnspireerd om volgend jaar nog meer te bieden. Wij kijken er reikhalzend naar uit om u opnieuw te verwelkomen op de Horecava, waar we samen nieuwe horizonten zullen verkennen en de grenzen van culinaire innovatie zullen verleggen.

Zie de aftermovie van de horecava 2023 in samenwerking met Bunzl:

© 2024 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123